СНИМКИ Тайната падна: Ето кой е футболистът до ергенката Габриела

СНИМКИ Тайната падна: Ето кой е футболистът до ергенката Габриела

колаж Novinite.bg

A A+ A++ A

Снощи в "Ергенът" беше разкрито, че Габриела е във връзка с професионален футболист, за това заговори Виктория, която работи за БФС.

Лъжа, след мъжа: Маги и обвързаната Габи - приятелки от години СНИМКИ

Това разкритие предизвика вълнение сред зрителите и повдигна въпроси относно нейната автентичност и намерения в шоуто. Въпреки това някои фенове все още подкрепят Габриела и смятат, че тя трябва да бъде на финала на романтичното предаване.

Габи видимо се притесни от горещата тема и обозда иначе темпераментния си характер.

Майката на Габи и Пам от "Ергенът" сложи всички в малкия си джоб + КОМЕНТАРИ ОТ МРЕЖАТА

В мрежите вече ври и кипи и коментарите не стихват. Източници на novinite.bg разкриха кой е енигматичният играч на Лудогорец, чието име бе цензурирано в епизода. Той е французин, роден в Бенин.

Виктория от "Ергенът" и майка ѝ - като две капки вода СНИМКА

Връзката на двама изглежда не е тайна в "живия живот", защото двойката, придрижена от сестрата Памела имат общи снимки от събития, които самата Габриела е споделила в своя инстаграм профил. Те са изтрити преди началото на формата, но наши читатели ни ги предоставиха. Ето ги и тях:

На по-близки кадри от събитието се вижда, че Ергенката има златна халка на дясната си ръка и това пробужда въпроси дали не е сгодена за екзотичния футболист?

Маските падат: Масово участничките в "Ергенът" са обвързани, Алек крие приятелка адвокат

Видно е, че Габи не харесва Алек и е в предаването за слава и подкрепа към по-голямата си сестра Памела, но ще бъде истински шок, ако се окаже и сгодена.

Кой е Оливие Вердон?

Оливие Жак Ем Вердон (на френски: Olivier Jacques Em Verdon) е бенински футболист, който играе на поста защитник. Състезател на Лудогорец.

Кариера
Вердон подписва своя първи професионален договор на 27 април 2017 с френския Бордо след няколко успешни сезона в техния Б отбор. Той прави своя професионален дебют на 19 ноември 2019 в мач срещу Олимпик (Марсилия). Влиза като резерва на мястото на Игор Левчук при равенството 1-1 у дома.

На 11 юни 2019, след година с втородивизионния Сошо, Вердон подписва тригодишен договор с испанския Алавес. Въпреки това, на 2 септември, бива отдаден под наем в белгийския Ойпен.

На 4 септември 2020, отново е даден под наем, този път в Лудогорец.

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници