Седмичен хороскоп до 22 март

Седмичен хороскоп до 22 март

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Запазете за себе си и не разгласявайте всяка получена информация. Ден на тайното знание, само определени хора ще се допускат до важната база данни. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, затова внимавайте в приказките и молбите. Започвайте само такива начинания и задачи, които бързо ще приключите. Дълготрайните проекти стартирани в този ден няма да се реализират и донесат ползи. 16-и носи рискове за тези, които не си държат езика зад зъбите. 17-и е ден на вдъхновените идеи, записвайте хрумванията си. На 18-19-и Луната от Рак е в конфликт с Меркурий от Овен. Не се отдалечавайте от дома, семейството и важните за вас хора и фактори. На 20-и в 03 ч. 08 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Навлизате в силен тридневен период. Подпишете нови договори.

Телец 21 април – 20 май

Ден на раздвояване между двама или между два проекта и две задачи. Не споделяйте с едната страна това, което е важно за другата. Днес вие сте свързващото звено в нечии отношения, може да помогнете или да навредите. Бъдете максимално дискретни и не давайте непоискани съвети. Ден на вербалната магия, една необмислена реплика може да промени нещата в негативна посока. Замълчете. На 17-и Слънцето е в точен съвпад с Нептун, който е горна октава на вашата управляваща планета Венера. Получавате залпово вдъхновение и в следващите дни ще осъществите свой проект. За хората на изкуството това са чудесни дни на лична реализация. На 20-и Слънцето навлиза в Овен, а вие навлизате в Сатурнова дупка. 21-ви е денят на неравностойните връзки, отлагайте важното за 22-ри.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е важно да намалите темпото, да не влизате в разправии и да си затваряте устата за свои и чужди тайни. Ден на вербалната магия, по-добре замълчете, вместо да кажете нещо, което ще ви постави в конфликтна ситуация с близки и колеги. Тази вечер или утре сутринта си пожелайте нещо и ще го имате, но се сбъдват само благите пожелания. Не вредете с думи, те са като мечове. На 16-17-и Луната от Близнаци е в конфликт с планетите в Риби. Тенденцията е към губещи и неравностойни връзки, нищо важно не споделяйте. На 18-и важното свършете до обед, а на 19-и отложете срещите си за следобед. 20-21-ви са дни на победи и постижения, но за родените около 5 юни всички става с мъка. От 22-ри Марс ще навлезе в Риби и ще увеличи агресията и натиска върху вас.

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизаме в деня на петела. До утре на обед не яжте яйца и не убивайте пернати. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне, особено, ако го изкажете на глас. Пазете си личните данни, не оставайте телефон и документи без надзор, някой ще се „разрови”. Особено опасно е в този ден да се лъже, всичко казано ще се претвори в реалността. Обличайте се топло, лесно се изстива. Всичко казано на 16-17-и може да се сбъдне. Не вредете. На 17-и към обед Луната навлиза в знака на трона си Рака и в следващите два дни в живота ви ще настъпят благоприятни промени. Родените в третата декада ще създадат шедьовър. На 19-и следобед може да получите изгодно предложение. На 20-и в живота ви се появява нов дразнител. На 21-22-ри любовта крачи близо до вас, огледайте се.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес всяка дума тежи като камък, бъдете внимателни в приказките, в съветите и обещанията. С пълна сила действа вербалната магия. Ще постигнете много, ако се доверите на вродената си дипломатичност и тактичност. Не коментирайте чуждия живот и избор. Зад големите обещания и думи днес не стоят големи дела. Не се пазарете с майстори за ремонтите, които ви предстоят. 16-и е провокационен ден, особено, ако се месите агресивно в чуждите отношения. 17-и е ден на творците, ще ви хрумнат блестящи идеи. На 18-и важното уредете до обед, а на 19-и действайте активно следобед. На 20-и Луната навлиза в Лъв, а Слънцето в Овен, ще постигнете максималното и до петък може да подпишете изгодни договори. В тези дни заемате благоприятната за вас позиция.

Дева 23 август – 22 септември

Луната от Близнаци и планетите в Риби са в конфликт с вашето Слънце. Не се намесвайте в чуждия избор, внимавайте какво обещавате и какво си пожелавате. Всяка излишно казана дума ще ви вкара в неприятности и проблеми. Пазете свои и чужди тайни, не споделяйте с трети лица. Лесно се отива към неравностойни любовни връзки, които ще ви вкарат в източваща ресурсите ви програма. 16-и е рисков, не се въвличайте в неравностойни връзки, може да ви откраднат и споделените идеи. На 17-и важното стартирайте следобед. На 18-и до обед ще намерите път към всеки. От обед до 19-и на обед важни информации се скриват от вас. След това навлизате в успешен период. На 20-и печелите шефско покровителство. 21-ви е рисков за родените около 1-5 септември. 22-ри залага капан в любовта.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес нямате вредно звездно влияние. Всичко негативно, което може да ви се случи е поради приказките, които ще изприказвате и истините, които ще научите. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото по добре да си замълчи. Не провокирайте околните с лични забележки и критика. Трудно се определя границата докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. 16-и е ден на пожеланията, които ще се сбъднат. 17-и започва с лъжа, но ще завърши с разкриване на болезнени истини. 18-и е ден за сближаване, но натрупаното отчуждение трудно ще го позволи. 19-и е рисков за родените в третата декада, които преминават на ново ниво на развитие. На 20-и в живота ви се появява нов човек и нов дразнител. На 21-22-ри вървите редом с приятелите и с враговете.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес е добре да си затваряте устата, да не правите излишни коментари и забележки, независимо кой и с какво ви дразни и провокира. Скрийте скорпионското си жило зад усмивка и нещо казано на майтап, пък който разбрал, разбрал. Една накриво казана дума може да развали уикенда и излишно да ви противопостави на хората, които обичате и са ви важни. Бъдете добронамерени. Съвпадът на Слънцето с Нептун в Риби на 17-и ще стимулира интуицията и ще ви дари с вдъхновени творчески идеи. На 18-19-и правите важни стъпки и разкрития, успявате да се внедрите в желаната среда и да сбъднете амбициите си в работата и в любовта. На 20-и ще ви контрират и провокират, настройте се на самозащита. 21-ви е ден на неравностойни любовни връзки. 22-ри носи победа.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес в най рискова и проблемна позиция са родените във втората декада. Луната от Близнаци, заедно с Венера и Сатурн от Риби образуват със Слънцето ви най-стария кармичен кръст с формата на буквата „Т”. Аспектът се свързва с времето, когато хората са сложили камък върху камък и са се събрали в общности. Днес и утре до обед ще имате затруднения в комуникациите с близки и роднини. На 16-и лесно губите контрол, трудно понасяте забележки и критика. На 17-и отложете за следобед важните срещи и инициативи. На 18-и действайте активно до обед. 19-и носи предимства следобед. На 20-21 се активизирайте максимално, Слънцето от Овен и Луната от Лъв ви изпращат позивни за старт на амбициозни и перспективни творчески проекти. 22-ри е ден за благотворителност.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на двойнствени отношения, едно се говори в очите, друго зад гърба. Дори да сте ядосани на някого не споделяйте с друг общите ви тайни. С непремерени приказки и действия може да си докарате неприятности и да си развалите уикенда. Пазете документи и личните си данни, изгубеното ще ви коства много разходи, грижи и загуба на време. Помирете се с приятел и близък. 16-и разкрива тайните на другите, но и вашите не са защитени. На 17-и сутринта очаквайте вербална атака. Отношенията се обтягат и на 18-19-и ще се наложи да правите тежки компромиси. Важното за 20-и отложете за следобед. 21-ви ви дава нови пълномощия, но и тежки отговорности. На 22-ри очаквайте покани, странично финансиране и покровителство. Пътувайте, чака ви успешен уикенд.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден на изтичане на информации, които използвани добре и на място ще дадат възможност да разрешите своите проблеми и да помогнете на близките да се справят с техните. Нищо важно да не се споделя, преди да стане факт или да намерите правилното решение в ситуацията. Добре е да се ограничат контактите, особено с тези хора, които и друг път са ви поставяли в кризисни положения. На 16-и получавате и усвоявате важни информации, позволяващи да тръгнете в правилната посока. На 17-и подновете контакти от миналото и така ще си подсигурите бъдещето. На 18-и до обед стопявате всички дистанции, но следобед е добре вече да затворите за някого вратата. На 19-и не бързайте с инициативите. На 20-21-ви друг ще доминира и ще определя правилата. На 22-ри започвате нова игра.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес е важно да си мълчиш като риба, да не споделяш, да не предаваш близки и колеги и да понесеш стоически всякакви разочарования и обиди. Пазете си тайните, съхранявайте на сигурно място документи и данни. В момента в отношенията ви има двойственост и някакъв скрит мотив движи всичко. Не се знае как ще се обърне палачинката и дали вместо враг приятел няма да те подведе. На 16-и нищо да не се споделя. 17-и е белязан с вдъхновения съвпад на Слънце и Нептун в Риби. Всичко може да постигнете. На 18-и привличате верни хора, а на 19-и следобед подпишете важен договор. На 20-и Слънцето напуска Рибите, отива си едно покровителство. 21-ви е ден на победи, а 22-ри на загуби и разочарования. Кандидатствайте за субсидии, уредете си среща с потенциален спонсор.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници