Челна катастрофа отне живота на млада майка, двете й деца пострадаха тежко

Челна катастрофа отне живота на млада майка, двете й деца пострадаха тежко

ОД МВР - Бургас

A A+ A++ A

33-годишна жена загина при тежка катастрофа в събота следобед, а двете ѝ деца – момиченца на 5 и 8 години са тежко пострадали. По-малкото момиченце е с опасност за живота.

Инцидентът е станал около 14:56 ч. в пътната отсечка Бургас – Средец. В района на разклона за Черни връх челно са се ударили два автомобила.

Едната кола, с бургаска регистрация, е била управлявана от 53-годишна жена. С нея са пътували 33-годишната ѝ дъщеря и внучките ѝ. Децата и бабата са приети в УМБАЛ Бургас. 5-годишното момиченце е с фрактура на черепа и с опасност за живота, 8-годишната ѝ сестричка е с комоцио, а 53-годишната жена е контактна, към момента се уточняват получените наранявания.

В другия автомобил е пътувал 59-годишен мъж от село Константиново. Той не е пострадал. Тестван е да употреба на алкохол и наркотици. И двете проби са отрицателни.

Пътят е затворен до приключване на огледа на местопроизшествието, като се използва обходен маршрут. Вероятната причина за катастрофата е внезапно навлизане на единия автомобил – управляван от мъжа, в лентата за насрещно движение.


#катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници