МУ-София с нов ректор

МУ-София с нов ректор
A A+ A++ A

От 5 януари 2024 г. стартира мандата на новия ректор на Медицински университет-София проф. д-р Бойчо Ланджов.

Той замени досегашния ректор акад. Лъчезар Трайков, съобщиха от учебното заведение. С ясно осъзнаване на голямата отговорност, амбицията на проф. Ланджов е, с подкрепата на екипа му, да утвърждава над стогодишната история и значими научни постижения на най-авторитетното медицинско висше училище в България и да надгражда традициите с иновативни методи за управление и защита интересите на преподавателите, служителите и студентите на Медицински университет-София.

Първостепенните приоритети на проф. Ланджов са свързани с рестартиране на инвестиционната политика и подобряване на материално-техническата база, с оптимизиране на дейността и мотивацията на служителите на МУ-София, с поощряване на научната активност на преподавателите и студентите, със създаване на условия за повишаване на квалификацията на преподавателите в реномирани университети, научни институти и лечебни заведения в страната и чужбина.

Амбицията на проф. Ланджов е да въведе нов стил, нов подход, нов начин на мислене в управлението на Медицински университет-София в името на неговия просперитет.

#висше образование

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Образование
Последно от Образование

Всички новини от Образование »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници