Дневен хороскоп за събота, 30 декември

Дневен хороскоп за събота, 30 декември

Pixabay

A A+ A++ A

Овен

Не бъдете максималисти! Не можете да се справите с всичко сами. Ще спечелите, ако се заемете първо с тези задачи, които не търпят отлагане. Доверявайте се на факти, но не бъдете предубедени!

Телец

Бъдете последователни в действията си! За да постигнете успех, е важно да останете уверени в собствените си сили и решения. Този ден е чудесен за усвояване на знания, за преговори и за любов. Покажете чувствата си!

Близнаци

Може да ви занимават с подробности, които са ви досадни. Обърнете им внимание обаче, за да си спестите бъдещи разочарования! Сега е моментът да сложите край на конфликтите с вашите роднини или приятели.

Рак

Доверете се на интуицията си и на чувство за самосъхранение! Така ще можете да вземете най-доброто решение за себе си. Внимавайте с флирта! Склонни сте да идеализирате хората, които не познавате, а това може да ви донесе разочарования.

Лъв

Интуицията ви работи безотказно. Не се притеснявайте за околните! Ще ви се отрази добре, ако носите в този ден син кварц. Този минерал допринася да сте по-прозорливи и да имате ясна мисъл.

Дева

Звездите ви дават шанс да се справите с проблемите, които не търпят отлагане. Самотните имат шанс за нова любов. Няма да усетите как до края на деня ще ви завладее купонджийското настроение.

Везни

Вашата неотстъпчивост може да ви навреди. Бъдете гъвкави, а към близките си проявете разбиране и толерантност! Вашата сексуалност ще предопределя в голяма степен избора ви. Възможни са проблеми с жлъчката. Пийте повече течности!

Скорпион

Не поемайте рискове! Анализирайте личните си представи и очаквания, особено в любовта и партньорските отношения! Отидете на църква и се помолете за здраве! Болестите, започнали през този ден, са много опасни. Те са свързани с духовното ви развитие.

Стрелец

Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни в целите, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Навярно ще получите хубави преживявания, но не бързайте да отговаряте, обмислете ги!

Козирог

Могат да възникнат неприятности заради недоразумения или поради независещи от вас причини. Това ще ви помогне обаче да промените плановете си. Възможно е да проявите инат, но това няма да е във ваша полза. Потърсете помощ, ако не можете да се справите сами!

Водолей

Неуверени сте и трудно ще се справите с поставените ви задачи. Изчистете си ума от представи, които вероятно са погрешни! Интуицията ви работи силно, анализирайте я и се уповавайте повече на себе си! Ако имате съмнения за вероятността на любимия, не му казвайте!

Риби

Възможни са чести смени на настроения и нестабилност в чувствата. Опитайте се обаче да си изпълните ангажиментите! Желателно е да не споделяте своите проблеми с колегите. Избягвайте споровете и у дома! Носете дрехи в лилаво! Това спомага да изявите духовните си стремежи.

Източник: "Стандарт"

#дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници