Ванга за 2024-а: Могъщ дракон превзема Земята, идат „червени пари”

Ванга за 2024-а: Могъщ дракон превзема Земята, идат „червени пари”
A A+ A++ A

Ванга си остава една от най-известните ясновидки. Българската пророчица предсказва някои много интригуващи събития за предстоящата 2024-а. Според нея не се очертава никак лесна година.

Предсказанията на баба Ванга за 2024 г. сочат, че катастрофалните метеорологични явления и природните бедствия няма да подминат населението на света. Щяло да има все повече урагани, торнадо и наводнения. Това щяло да доведе до огромни разрушения и много смъртни случаи.

Баба Ванга казва, че регионът на Тихия океан ще преживее най-силното земетресение в историята, което също щяло да доведе до жертви.

Ванга прогнозира превземането на планетата от “могъщ дракон” и възможното обединение на три гиганта – Русия, Индия и Китай. Тя говори и за “червени пари” с числата 100 и 5, но смисълът на това послание остава неясен.

Според пророчицата има голяма вероятност от глобален конфликт през 2024 г., а изходът щял да бъде най-важното събитие в световната история. Според нея е възможно това събитие да доведе до намаляване на населението на Земята, пише novavarna.net.

#Ванга #предсказания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници