"Игри на волята": Рълев печели, но ето кой е 3-ти - ще се изненадате!

"Игри на волята": Рълев печели, но ето кой е 3-ти - ще се изненадате!

Novinite.bg

A A+ A++ A

Всички говоря за "Игри на волята" и това, че Иван Рълев е големият победител. Младежът е харесван от публиката и не вярваме да има сърдити на финала на предаването.

От друга страна, човекът, който остава на трето място може и да ядоса голяма част от феновете на играта. Наши източници ни споделиха, че култовият Марто Елвиса ще се класира в челната тройка и ще се бие наравно с Рълев.

Това беше ясно още от момента, в който вместо да го изгонят, те го пратиха на чистилището и му дадоха втори шанс да влезе в играта. Безспорно той е един от най-коментираните и колоритни участници този сезон, но дали е най-добрият вариант за топ 3.. този коментар оставаме на вас.

До края на предаването остават около две седмици.

Какво вече ви информирахме Дени и Рълев са новата светска двойка и са заедно още преди старта на "Игри на волята". Планът, майка, дъщеря и зет да играят заедно и да издигнат победител очевидно работи и тримата са в доста изгодна позиция към този момент, не се очаква скоро да се борят за мястото си в предаването.

Вили и Марто, от друга страна, бяха на нож в началото. След като бизнесменът разбра каква е играта бързо, бързо се сдобри с Вили и заигра с Денислава.

#"Игри на волята" #Игри на волята

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници