Израелски депутат заплаши Москва: Ние ще победим, а вие ще си платите цената след това!

Израелски депутат заплаши Москва: Ние ще победим, а вие ще си платите цената след това!

Pixabay

A A+ A++ A

"Позволете да кажа – ние ще приключим тази война. Ние ще победим, защото сме по-силни. След това, повярвайте, Русия ще си плати цената". Това заяви представителят на управляващата израелска партия Амир Вайтман в интервю за контролирания от Кремъл канал RT, съобщава "24 часа".

Гневът му към Русия се дължи на подкрепата ѝ за терористите от „Хамас“. Той не спря дотук, а дори заплаши Москва с възмездие.

"Наши хора бяха зверски убити от вашите протежета. Вие ще си платите за това. Ясно ли е? Вие трябва да разберете, че всичко си има своите последици. Когато някои хора подкрепят убийствата на евреи, те си плащат цената. Времето, когато евреите не можеха да се защитят, отмина", подчерта Вайтман.

"Русия подкрепя нацистите, които искат да извършат геноцид срeщу нашия народ. Чуйте ме много внимателно: ще приключим с тези нацисти, ние ще спечелим тази война. После няма да забравим това, което правите", уверява той.

"Ние ще дойдем и ще се погрижим Украйна да спечели, ще се погрижим да платите за това, което сте направили. Ние няма да забравим. Запомнете какво ви казах: вие ще си платите!", предупреди израелският политик.


#Израел #Москва #заплаши

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници