Изплуваха нови предсказания на Ванга, ето какви ужаси е предрекла за 2024 г.

Изплуваха нови предсказания на Ванга, ето какви ужаси е предрекла за 2024 г.

БНР - архив

A A+ A++ A

Могъщи природни бедствия, ядрена катастрофа, огромни разрушения и много смъртни случаи. Това са ужасяващите предсказания на Ванга за 2024 г. Това тръбят руски и английски сайтове.

Според пророчицата има голяма вероятност от глобален конфликт през 2024 г., а изходът ще е най-важното събитие в световната история. Ванга казва, че това събитие ще доведе до намаляване на населението на Земята.

"Ядрена катастрофа ще опустоши Земята преди края на 2023 г. Експлозия в атомна електроцентрала ще погуби милиони, а в атмосферата ще се разпространят токсични вещества. Суперсила ще използва биологични оръжия, които ще убият още стотици хиляди хора", споделила Ванга пред помощницата си Витка Петровска, пишат в материал, публикуван и в британския вестник "Сън". От изданието посочват, че българската пророчица никога не е правила официално предсказания и че никъде няма записани такива, като се позовават на разкази на случайни хора. Нека хората да имат едно наум за думите на Ванга, посочват още от "Сън".

Според руския сайт "Комсомольская правда", преди да почине, Витка казала, че баба Ванга предрекла как през 2024 година мощна магнитна буря ще удари земята и слънцето ще изгасне за три години. Гигантски астероид ще падне в Тихия океан и ще има потоп, който ще отнесе много страни и народи.

В последните години от живота си, през 1996 г., в интервю пред руския бизнесмен и депутат Антолий Лубченко, на основата на което е създаден филмът "Вангелия", петричката пророчица говори за нов потоп през 2024 г. Тя предрича , че регионът на Тихия океан ще преживее най-силното земетресение в историята, а Черно море ще стигне чак до Сливен. Ванга видяла как в първата половина на XXI век Черно море разширява територията си и части от него навлизат във вътрешността на България. Тя дори прогнозирала, че заради земетресения и порои Пирин планина ще потъне в значителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея са свещена планина.

"Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за три години. Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. След това ще настъпи много добър живот и безсмъртие", казала Ванга пред Лубченко.

"Леля Ванга никога не си е позволявала да плаши хората с подобни предсказания, а е говорила с чувства на надежда за човечеството", каза пред "България Днес" Иван Драмов, председател на фондация "Ванга".

Никой не може да каже със сигурност, че петричката пророчица е направила ужасяващите предсказания, които се разпространяват от хора, общували с нея. Факт е обаче, че Ванга е предрекла Втората световна война, появата на Хитлер, ядрените оръжия, перестройката и разпадането на Съветския съюз. Пророчицата знаела и за жестоките порои у нас, ковид пандемията и още много други значими за човечеството събития. В нейните прогнози от много години насам се откриват все нови и нови ключове към разгадаване на бъдещето.

#Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници