ВИДЕО Докъде я докарахме! Пиян качи сина си и се натресе яко в друга кола - пробва да се смени с детето за пред полицията

ВИДЕО Докъде я докарахме! Пиян качи сина си и се натресе яко в друга кола - пробва да се смени с детето за пред полицията
A A+ A++ A

Потресаващ бащински пример на "доблест" показа Нова тв - пиян шофьор без книжка блъска кола край плевенското село Тодорово. След което водачите се сменят зад волана, опитват да избягат, а виновен се оказва... 12-годишно дете.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО ОТ КАТАСТРОФАТА И ОПИТА ЗА СМЯНА ТУК

Инцидентът е от петък, алкохолната проба обаче е малко под 1,2 промила, което по закон е административно нарушение.

Медията показа записите от камера в района, която разобличила опита да бъдат измамeни пътните полицаи.

„На 25 август, около 17:00 часа, съпругата ми се прибира от работа, когато черен джип я удря челно”, разказва Бисер Петров.

За щастие тя е в добро състояние, но е уплашена.

На видеото се вижда как огромното БМВ Х5 се носи и я удря фронтално без дори опит да намали.

„На камерите се вижда как излиза единият и влиза другият, опитвайки се да прикрият кой е шофирал. Попитах ги кой е карал автомобила, първо мълчаха, но после посочиха едно малко момче и ми казаха, че 12-годишният им син е откраднал ключовете и се качил в колата", посочва Петров.

На камерите обаче се вижда как младежи се сменят и опитват дори да избягат на задна. По сведенята на полицаите водачът никога не е имал книжка.

"Малкият взел ключовете от масата или от хладилника и запалил колата", така ми казаха, пояснява мъжът на пострадалата. После се оказа, че е дете на 12 години, което едва ли може да стигне педалите и седалката.

Свалени са номерата на автомобила, наложена му е и глоба. По неофициална информация по случая ще бъде образувано досъдебно производство.

#катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници