Шампионска лига започва тази седмица

Шампионска лига започва тази седмица
БТА/АР
A A+ A++ A

Най-силният клубен турнир в света Шампионска лига се завръща/започва още тази седмица! Вечерите на вторник и сряда отново са запазени за футбол от най-висока класа, а със сигурност вълнуващото разпределение на отборите в жребия ще допринесе за сериозна доза адреналин и емоции.

Феновете на много клубове ще са нетърпеливи да видят любимците си на най-голямата сцена. Ще се съвземат ли най-накрая Челси и Ювентус след ужасяващите стартове на сезона в първенствата си?

Ще продължат ли да бележат Кристиано Роналдо и Лионел Меси, след като през уикенда успя да открият головите си сметки по впечатляващ начин в Примера дивисион?

Какво ще сътвори Астана на Станимир Стоилов? Може ли да поднесе изненада и да развали плановете на подчертаните фаворити в групата Бенфика, Галатасарай и Атлетико (Мадрид)?

Може ли Манчестър Юнайтед да мечтае за нови европейски успехи в завръщането си в турнира?

Колко от рекордните пет испански отбора в турнира ще оставят сериозна следа?

Всички тези въпроси ще намерят своите отговори съвсем скоро. В програмата за вторник определено се откроява дербито между временния лидер в Англия Манчестър Сити и шампиона на Италия и финалист в Шампионска лига от миналата година Ювентус.

В сряда пък с интерес можем да очакваме сблъсъка на „Олимпико“ между Рома и краля на футбола Барселона.

#Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници