Лудогорец оцеля на гости на Берое

Лудогорец оцеля на гости на Берое
A A+ A++ A

Шампионът на България Лудогорец като по чудо се опази от загуба в гостуването си на Берое в голямото дерби на 8-ия кръг на българската А група. Срещата в Стара Загора завърши 0:0, но само заради феноменалните изяви на вратаря на „орлите“ Милан Борян, който доказа, че има място в титулярния състав вместо Футболист номер 1 на България Владислав Стоянов.

Повече подробности вижте в Sporta.bg

На три пъти пък гредата помагаше на „орлите“ след опасни удари на играчи на Берое, които не можаха да материализират превъзходството си на терена и в числеността на футболистите. В 41-ата минута Светослав Дяков бе изгонен с втори жълт картон и обрече на глуха защита съотборниците си през второто полувреме, но главно заради добрите намеси на Борян до гол не се стигна.

Taка Берое остана единственият отбор без загуба до момента в първенството, но остава и със съжалението, че не успя да надделее над шампионите. „Заралии“ с 14 точки са на трето място в момента в класирането, като изостават с 1 точка от втория Лудогорец и лидера Литекс, който по-рано днес спечели с 2:0 визитата си на Ботев.

Берое не можа да оглави класирането за първи път от три години, а Лудогорец под ръководството на Едуард Ераносян записа второ поредно равенство и не можа да оправдае реномето си на отбора с най-много голове като гост и с най-много голове в мачовете си.

#Берое #Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници