Слабата игра на Челси продължава - и Евертън би шампионите

Слабата игра на Челси продължава - и Евертън би шампионите
A A+ A++ A

Отборът на Евертън записа важна победа в своя мач от петия кръг на английската Висша лига, след като победи с 3:1 шампионите от Челси на своя "Гудисън парк". В герой за домакините се превърна Стивън Нейсмит, който се появи като резерва в 8-та минута и реализира хеттрик. Играчите на Жозе Моуриньо от своя страна отново играха безобразно в защита и допуснаха "карамелите" лесно да си проправят път към наказателното им поле.

След победата днес отборът от Ливърпул събра актив от 8 точки след две победи, две равенства и една загуба, докато за шампионите това е трета загуба от пет мача, като те вече имат 12 допуснати гола - повече от всеки друг отбор на Острова. Освен това "сините" от Лондон имат в актива си една победа и едно равенство.

Срещата започна с няколко скоростни атаки от ляво и от дясно на домакините, но без сериозно заплаха за Асмир Бегович. При една от атаките в 4-тата минута Мухамед Бешич получи разтежение в задната част на бедрото и няколко минути по-късно напусна терена, а на негово място се появи Стивън Нейсмит.

Всичко интересно за срещата може да прочетете на този линк.

#Евертън #Челси #Премиършип

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите