Стартира ъпдейтът до Nokia Belle FP1 за Nokia 701, 700 и 603

Стартира ъпдейтът до Nokia Belle FP1 за Nokia 701, 700 и 603
A A+ A++ A

Потребителите на смартфоните Nokia 701, 700 и 603 вече могат да обновят софтуера на устройствата до версия Nokia Belle FP1, която носи немалко интересни промени. На първо място работната честота на процесора се увеличава от 1GHz до 1,3GHz, което трябва допълнително да подобри производителността на устройствата заедно с направените оптимизации на управлението на паметта и графичната система.

Освен това с Belle FP1 идват нова и по-бърза версия на браузъра, нови уиджети за основния екран, подобрения в лентата за нотификации, подобрения в мениджъра на отворени приложения и добавяне на технологията Dolby Digital Plus. Софтуера включва и нови версии на различни приложения като Microsoft Apps и Nokia Maps Suite 2.0. Засега ъпдейта стартира в Азия и скоро трябва да достигне и до европейските потребители. Засега Nokia Belle Feature Pack 1 няма да достигне до първото поколение телефони със Symbian^3 (N8, C7, E7, C6-01, X7, E6), но те може и да получат част от подобренията.

Въпреки името, Nokia Belle Feature Pack 1 е по-голям ъпдейт отколкото изглежда на пръв поглед. Новите промени в основната функционалност и допълнителните приложения са значителни, а освен това се увеличава и производителността на устройствата.

Повече подробности за промените:
http://www.allaboutsymbian.com/news/item/14610_Nokia_Belle_FP1_firmware_updat.php

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници