След седмица започват намаленията по морето

След седмица започват намаленията по морето
A A+ A++ A

Започва сезонът на намаленията по морето. От следващата седмица и през целия септември ще може да почиваме по родното Черноморие по-евтино.

В момента в петзвезден хотел в курорта „Св. Константин и Елена" едноседмичната почивка „ол инклузив", която включва абсолютно всички екстри, излиза между 1800 и 2000 лева на човек, съобщи бТВ. За септември цената пада между 1300 и 1500 лева.

По традиция в много хотели, цените падат на два пъти през септември - в началото и в средата на месеца. Така например, ако 7-дневна почивка в 4-звезден хотел през юли струва около 900 лева на човек, то след 16 септември може да излезе малко повече от 400 лева.

Още утре температурите отново ще достигнат 30 градуса, обещават синоптиците.

След обяд по-значителна облачност ще се задържи над Североизточна България, над останалите райони облачността ще се разкъса и намалее, на места до слънчево.

В Източна България ще духа слаб до умерен предимно северен вятър, който до вечерта ще отслабне. Дневните температури ще се повишат и максималните, в повечето места, ще бъдат между 22 и 27, в София около 23 градуса.

Край морето максималните температури ще са около 22-24, с 2-3 градуса по-ниски от морската вода. Вълнението ще се задържи 3-4 бала.

В планините в следобедните часове отново ще се развива купеста облачност, но вече ще е почти без валежи. Вятърът ще отслабне и ще е предимно от североизток. Ще настъпи слабо повишение на температурите, на 1200 метра дневната температура ще достигне 16-17, на 2000 метра около 12 градуса.

 

#септември #Черноморие #цени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници