Манчестър Юнайтед загуби първи точки в Англия

Манчестър Юнайтед загуби първи точки в Англия
A A+ A++ A

Отборите на Манчестър Юнайтед и Нюкасъл не се победиха в първия мач от третия кръг на английската Висша лига, като на стадион "Олд Трафорд" феновете не видяха нито едно попадение. Очаквано "червените дяволи" бяха по-дейният състав и до 20-тата минута бяха отправили цели 6 точни удара, но до края на срещата записаха само още един на сметката си.

За 20-кратните шампиони това е първа загуба на точки от началото на кампанията, като в предишните два кръга записаха победи с по 1:0 над Тотнъм и Астън Вила. След днешното равенство те събраха актив от 7 точки и заемат първата позиция за момента.

От своя страна "свраките" добавят втора точка към актива си, след тази, която спечелиха срещу Саутхямптън в първия си мач.

Срещата започна очаквано по-добре за Манчестър Юнайтед и още в третата минута Уейн Рууни бе изведен очи в очи с Тим Круул, като нападателят промуши топката във вратата му, но последва сигнал за засада. При повторенията обаче останаха сериозни съмнения за такава.

До 15-тата минута 20-кратните шампиони на Англия бяха по-дейният състав на терена, но постепенно играчите на Стив Макларън погледнаха в предни позиции, а в 20-татам инута Масадио Аидара бе изведен в наказателното поле от Айосе Перес, но дефанзивният играч си поведе дълго топката, а след това извърши и нарушение срещу Дейли Блинд.

Всичко за срещата може да прочетете на този линк.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници