Нов труден успех за Лудогорец

Нов труден успех за Лудогорец
A A+ A++ A

Отборът на Лудогорец постигна успех с минималното 1:0 над Локомотив (Пловдив) на своя стадион в Разград, а единственото попадение бе дело на Марселиньо в края на първата част. През целия двубой липсваше концентрация при завършващите удари, което попречи на шампионите да отбележат повече голове.

Едуард Ераносян може да е доволен от това, че отборът му спечели три точки, а също и за първи път от началото на сезона опази вратата си "суха". "Зелените" вече са с актив от 10 точки от пет мача, а "смърфовете" остават на деветата позиция с една точка.

Мачът започна доста отворено, като в 4-тата минута Мартин Камбуров се оказа непокрит в наказателното поле, но не успя да нанесе удар и кълбото бе изчистено. Веднага след това "зелените" организираха контраатака, но Ясин Ел Харуби отрази изстрела на играч на домакините.

До 20-тата минута двете селекции не представиха нищо интересно на феновете дошли на градския стадион, като очаквано Лудогорец бе по-дейният тим. В 24-тата минтуа Клаудио Кешеру опита изстрел от пряксвободен удар, но шутът му срещна стената.

Всичко за срещата може да видите на този линк.

#Лудогорец #Локомотив (Пловдив)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници