Победа на Манчестър Юнайтед даде начало на сезона

Победа на Манчестър Юнайтед даде начало на сезона
A A+ A++ A

Манчестър Юнайтед започна с победа 1:0 над Тотнъм новия сезон в английската Висша лига на „Олд Трафорд“ в постен и неособено атрактивен двубой. Единственото попадение падна в 22-ата минута на срещата и бе автогол на Кайл Уокър, който, в стремежа си да попречи на Уей Рууни да стреля от чиста позиция в наказателното поле, прати кълбото в собствената си мрежа.

Видео и подробности от мача вижте в Sporta.bg

Това бе единственото сериозно положение в актива на Юнайтед за цял мач, а като цяло „червените дяволи“ отправиха само един точен удар по посока на противниковата врата, но успяха да опазят преднината си.

Луис ван Гаал заложи на четирима нови в стартовия си състав – Серхио Ромеро, Матео Дармиан, Морган Шнайдерлин и Мемфис Депай, като първите двама се представиха отлично с екипа на новия си отбор. В полседствие на терена се появи и Бастиан Швайнщайгер, но той не успя да блесне с изявите си поради факта, че „шпорите“ натиснаха в края в търсене на изравнителен гол.

Серхио Ромеро се отличи с няколко отлични изяви и не случайно името му бе скандирано от феновете на Юнайтед, които усещаха, че ще разчитат главно на него през настоящия сезон, предвид траснферната сага с Давид де Хеа и Реал Мадрид.

В крайна сметка с неособено впечатляващо представяне Манчестър Юнайтед спечели първия си двубой срещу отбор от топ 6 на класирането през миналия сезон.

#Манчестър Юнайтед

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници