Кънев: Никой вече не се съмнява колко добър играч сме

Кънев: Никой вече не се съмнява колко добър играч сме
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Направихме най-голямата крачка - разделянето на Висшия съдебен съвет (ВСС), и най-голямата жертва - отказа от явно гласуване. Това каза в ефира на Нова съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок Радан Кънев по повод преговорите за внасяне на поправки в Конституцията.

„Политическите опоненти са такива, защото имат различни възгледи за случващото се в държавата и за решенията на проблемите, а не за да се псуват на мегдана", каза Кънев.

„Никой вече не се съмнява колко добър играч сме", каза още съпредседателят на РБ.

Той коментира успеха при събирането на депутатски подписи в подкрепа на предложенията, свързани със съдебната реформа.

„Когато се обадих на Христо (правосъдният министър Христо Иванов) да му кажа, че всичко е минало успешно, той чак не можеше да ми повярва", коментира Кънев.

Той определи като неточна тезата, че Реформаторите са се огънали пред ДПС. 

Винаги ще има хора, които искат най-радикалните решения, хора, които смятат, че сме клекнали. Аз се боря за резултати, спах много добре и дълбоко в себе си вярвам, че постигнахме голяма победа, разказа Кънев.

По думите му най-жалкото нещо е политик да гледа да угоди на всеки и да се харесва на всички, а не да мисли за резултатите. "Аз съм в политиката за резултатите, а не за собствената си суета", категоричен бе Кънев.

„Постигнахме промяна, за която сме се борили, но не сме мечтали, че при тези политически резултати в 43-тия парламент ще стане", каза още Радан Кънев.

#Радан Кънев #промени #съдебна реформа #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници