Битият лекар в Курило е починал

Битият лекар в Курило е починал
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лекарят, който е бил вързан и пребит с тръби в болницата в Курило, е починал вчера в Пирогов, съобщи здравният министър д-р Петър Москов пред бТВ. Той е бил с мозъчен кръвоизлив и потрошени ребра.

Полицията разследва зверския побой на кожния лекар д-р Илко Иларионов в психиатрията в Курило.

Първоначалната информация е била, че д-р Иларионов е бил пребит от свои колеги психиатри, но според СДВР това е сторил друг пациент на болницата.

49-годишният мъж работел като кожен лекар в Пета градска болница в София. След като кожното отделение затворило врати, д-р Иларионов е изпаднал в тежка депресия и е бил приет да се лекува в психиатрията, разказа пред “Дарик” негова колежка. Тя добави, че пострадалият лекар е интелигентен човек и 9 г. е работила много добре с него. Заради психическите си проблеми той бил настанен за лечение в болницата в Курило.

На въпрос дали причина за психичното разстройство на кожния лекар от Пета гпадска болница в столицата е провокирано от факта, че ще остане без работа, защото се закрива отделението, министър Москов отговори, че колегата му отдавна се е нуждаел от специализирано лечение.

#лекар #Курило #починал #пребит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници