Катастрофа: втора загуба от Милсами и Лудогорец напуска Шампионската лига

Катастрофа: втора загуба от Милсами и Лудогорец напуска Шампионската лига
БГНЕС
A A+ A++ A

Изключителна катастрофа претърпя кампанията на Лудогорец в Шампионска лига този сезон, след като под ръководството на Бруно Рибейро тимът допусна поражение с 1:2 от Милсами и по крайно шокиращ начин приключва участието си в евротурнирите.

Подробности и видео вижте в Sporta.bg

Още по-нелепа изглежда загубата на фона на факта, че от 72-ата минута „орлите“ играха с човек повече на терена, но изглеждаха безидейни и недостатъчно организирани, за да се противопоставят на скромния си съперник.

Първото полувреме бе изиграно силно от българския шампион и заслужено в 27-ата минута Вандерсон откри резултата след асистенция на Марселиньо. Секунди по-късно обаче защитата на „орлите“ се пропука и при първата си по-опасна акция Милсами изравни чрез удар с глава на Георге Андроник, при който Владислав Стоянов се намеси несериозно.

След почивката обаче Лудогорец бе блокиран и залагаше предимно на центрирания, които единствено служеха за доказателство, че тимът няма облик и не прилича на евробоеца от миналия сезон.

В 72-ата минута Андрей Кожухари напусна игра с втори жълт картон, но на терена нищо не се промени. В 82-ата Марселиньо бе повален в наказателното поле, но съдията от Норвегия не отсъди дузпа – в 89-ата пък след скоростна контраатака Петру Рацу се разписа след центриране отляво за 2:1.

Така трагичната традиция на българските отбори в евротурнирите след поражение в първия мач се спази – Лудогорец също не можа да преодолее съперник при такива обстоятелства. Бруно Рибейро записа трета поредна загуба начело на тима, а сезонът вече е провален още на този етап от кампанията.

#Лудогорец #Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници