Лудогорец ще се бори за мястото си в Шампионска лига

Лудогорец ще се бори за мястото си в Шампионска лига
Официален сайт на Лудогорец
A A+ A++ A

Българският шампион Лудогорец започна изненадващо слабо новия сезон и компрометира още с първия си мач шансовете си да се класира за втора поредна година в груповата фаза на Шампионска лига.

Милсами – Лудогорец е днес от 18 часа и ще се излъчва пряко по платения канал „Диема Спорт“.

Сега като гост на Милсами „орлите“ ще трябва да заличават пасива след поражението с 0:1 в Разград, като в същото време ще им се наложи и да прекратят головата си суша – освен срещу молдовците, шампионите разочароваха и в първия кръг на А група, където паднаха с 0:2 от Литекс.

Йордан Минев е единственият от титулярите, който е под въпрос за срещата, но взе участие в последните тренировки на тима и вероятно отново ще е на разположение на треньора Бруно Рибейро.

Важно за „орлите“ е и завръщането на Марселиньо, макар неговото включване срещу Литекс да не се отрази особено позитивно на представянето на отбора. Милсами пък не може да разчита на капитана си Ромео Сурди и халфа Корнел Геца.

На отиване към Молдова футболистите и ръководството на тима се изразиха оптимистично, въпреки че с поведението си доказаха, че осъзнават важността на задачата си. Ако Лудогорец елиминира Милсами, следващият му опонент в Шампионска лига ще бъде победителят от двойката Шкендербеу – Крусейдърс (4:1 в първия мач).

#Лудогорец #Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници