В Лудогорец не са мислели за смяна на треньора

В Лудогорец не са мислели за смяна на треньора
A A+ A++ A

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че с мъжество тимът ще може да отстрани Милсами във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Шефът на шампионите заяви на Летище София преди отпътуването за Молдова, че има пълно доверие на треньора Бруно Рибейро, както и на футболистите.

"Отиваме единствено за победа, защото това е единственото, което ни устройва. Историята на Лудогорец помни и три пъти поред да сме падали и след това да сме се вдигали, така че е време за мъже. Очевидно е, че отборът не се намира в най-добрата си форма, но с мъжество може да се постигне крайният резултат", сподели Петричев.

"Още преди първия мач предупредих, че ни очаква труден двубой, доста ми се присмяха, но аз знаех срещу какъв отбор се изправяме. В крайна сметка ние сме по-класният отбор. Направихме си изводите, за да постигнем крайния успех. Надявам се, че ще зарадваме нашите привърженици."

"Може би е закодирано в нашето име Лудогорец. Ние си правим на определени моменти животът труден, а след това се мобилизираме, важното е, че винаги успяваме."

"Треньорският ни щаб работи изключително професионални и имаме пълно доверие на Бруно Рибейро. Да, действително започваме колебливо, но съм убеден, че колелото ще се завърти, просто се надявам нашите привърженици да имат търпение. Сигурен съм, че ще бъдем много силни този сезон", коментира още Петричев, пише gong.bg.

"Не сме мислили за смяна на треньора, ние отиваме само с мисълта за победа. Вариант Б, в който Лудогорец да загуби, не влиза в нашите планове. Ние отиваме, а да продължим напред. Пораженчески мисли не допускаме. Ще направим всичко възможно, казахме си доста неща с момчетата, те са показвали, че имаме характер, очаквам да го проявят и във вторник", завърши Ангел Петричев. /БГНЕС

#Лудогорец #Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници