Лудогорец замина за реванша в Молдова

Лудогорец замина за реванша в Молдова
A A+ A++ A

Лудогорец отлетя за Молдова, където във вторник ще се изправи срещу Милсами в среща реванп от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Както е известно, „орлите“ имат да заличават пасив след поражението с 0:1 в Разград преди седмица.

Треньорът Бруно Рибейро и водачът на делегацията Ангел Петричев се изказаха оптимистично преди мача, въпреки че подчертаха трудността на предизвикателството.

Само успехът ни устройва. Историята на Лудогорец помни и три поредни поражения, след които сме се вдиагли. Време за мъже, очевидно отборът не е в най-добра форма, но с мъжество може да се постигне добър краен резултат. Аз още преди първия мачпредупредих, че ни очаква труден сблъсък, макар че някои хора тогава ми се смяха.

Все пак обаче, ние сме по-добри и смятам, че сме си направили изводите. Вярвам на момчетата, оптимист съм и се надявам да зрадваме нашите фенове, като продължим напред.”

Рибейро пък намери обяснение за слабите резултати с промените в титулярния състав, които са направили трудна сработката между играчите. Той обаче бе уверен, че целта в Молдова ще бъде постигната и отборът ще започне да играе все по-добре.

Днес Лудогорец ще проведе официалната си тренировка в 18,00 ч. на стадиона в Аргеев. Мачът с Милами е по същото време във вторник.

Веднага след срещата Лудогорец се прибира в България с полет от Кишинев до Варна.

#Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници