Стилусът на Samsung Galaxy Note 5 може да има нов начин на прикрепване

Стилусът на Samsung Galaxy Note 5 може да има нов начин на прикрепване
A A+ A++ A

През последните дни в интернет се появиха множество компютърно генерирани изображения на Galaxy Note 5, който вече очакваме да бъде представен на 12 август преди обичайното време и място в началото на септември по време на изложението IFA в Берлин. Заедно с това и производителите на аксесоари започнаха да публикуват снимки на подготвяните от тях калъфи, които не само, че показват устройството, но и повдигат различни въпроси за него.

Нека обърнем внимание на Ringke FUSION, който вече може да се поръча предварително в Amazon. На него, както и на останалите изображения, които вече видяхме, стилуса S Pen има необичайна форма, която подсказва за значителна промяна в начина на прикрепяне. Досега беше нужно да се използва нокът, за да се извади, но новите снимки показват стилус, който следва линията на страничната рамка без възможност за издърпване.

Ако това се окаже вярно, то пред компанията има няколко решения – механизъм за вадене с натискане на стилуса за освобождаването му и дори система за автоматично освобождаване чрез използването на магнити. Последното със сигурност ще изглежда по-технологично, а освен това компанията вече има патент за подобен метод. В него се използват магнити, които задържат стилуса в корпуса, а освобождаването става чрез обръщане на полярността.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници