Първият смартфон на Marshall изглежда невероятно

Първият смартфон на Marshall изглежда невероятно
A A+ A++ A

Името Marshall свързваме с китарните усилватели, но през последните години бранда на компанията се появи при слушалките и дори безжичните високоговорители. Следва експанзия към смартфоните, което демонстрира представения днес модел London. Устройството има достатъчно отличителни черти, за да успее да си спечели достатъчно почитатели сред феновете на рокендрол музиката. Започваме с дизайн, който залага на кожена текстура, за да се доближи до класическото наследство на бранда, и който е разнообразен от златни акценти.

Продължаваме с добавените предни стерео говорители за осигуряване на по-качествен звук и достигаме до двата изхода за слушалки, което определено не се среща често при смартфоните. Устройството има и специален златен бутон, който автоматично зарежда музикалната колекция на потребителя. Златен е и превъртащия бутон, който служи за контрол на звука. Според Marshall смартфона има подобрени възможности за възпроизвеждане на музика, а освен това ще се продава в комплект със слушалки Marshall Mode.

Като цяло останалите технически характеристики на устройството са на модел с Android от среден клас. Сред тях са 4.7” дисплей с резолюция 720p, 2GB RAM, 16GB вградена памет и 8МР основна камера. За още памет има microSD слот, а батерията с капацитет 2500 mАh е сменяема. Продажбите на Marshall London започват на 21 август на цена 4995 шведски крони, което е около 540 евро.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници