Туркиня стана национален герой след като уби мъжа си

Туркиня стана национален герой след като уби мъжа си
Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

28-годишната туркиня Чилем Доган стана национален герой на Турция като уби своя с пет години по-възрастен съпруг Хасан Барабулут в дома им в Адана, съобщи вестник "Хюриет".

Чилем разказа, че мъжът й от години я малтретирал. Прибивал я от бой дори когато била бременна. Една сутрин той й казал да си опакова багажа, тъй като ще я води в Анталия да работи като проститутка. След като се съпротивила, той я пребил, а след това я хвърлил върху леглото и се метнал върху нея. Тогава тя се сетила, че има пистолет под възглавницата, измъкнала го и го застреляла. След това взела дъщеря им и избягали от къщата.

Според разследването тя го е простреляла с шест куршума. Чилем отиде на изслушването в съда с тениска, на която пишеше на английски: "Драго минало, благодаря ти за поуките. Драго бъдеще - подготвена съм".

"Защо само жените да са тези, които умират. Нека и някой мъж умре. Убих го, за да защитя собствената си чест", заяви пред разследващите 28-годишната жена.

Чилем вече е истинска звезда и във Фейсбук. В нейна защита бяха създадени няколко групи – "Друг подаде пистолета на Чилем", "Чилем не е имала избор" и т.н.

#Турция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници