Жана Бергендорф през сълзи: Изкарват ме наркоманка, медиите са жестоки

Жана Бергендорф през сълзи: Изкарват ме наркоманка, медиите са жестоки
A A+ A++ A

Певицата Жана Бергендорф призна, че е имала тежка седмица и е в шок. В събота следобед в ефира на Нова телевизия тя добави, че е направила грешка да допусне "такъв човек" до себе си. С треперещ глас поп звездата благодари за подкрепата на близките си и музикалната й компания и призна: "Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала. Това го доказа и пробата, която дадох".

Тя се разплака и се изповяда в ефир, че са се сбили с приятеля й Лео. "Човек не трябва да има много високи очаквания. Много ми е болно, не съм на себе си. Много ми е трудно да коментирам това нещо", добави още тя през сълзи и добави, че няма да прости на Лео.

"Изкарват ме наркоманка, пишат, че детето ми е взето, което абсолютно не е истина. Смятам, че животът на всеки човек е нещо негово, нещо лично. С бащата на детето Стефан се разделихме наскоро, но ми е верен приятел и ме подкрепя", изповяда се Жана.

Що се отнася до детето, то е държано далеч от тази история и е на морето с нейни близки. "Усетих жестокостта на медиите", категорична бе певицата.

"Не съм била задържана, но съм била свидетел. Надявам се никога повече да не влизам на такова място. Беше просто един битов скандал. Чувствам се много виновна"

Тя отрече да си прави PR, защото се чувства много зле. "Чувствам се адски грозно, защото изведнъж станах най-черният човек. Осъзнавам, че това, което ми е дадено отгоре, ми е най-добрият PR", добави още победителката в шоуто "X Factor". 

#Жана Бергендорф #наркотици #Лео #Х фактор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници