Още информация за Samsung Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge Plus

Още информация за Samsung Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge Plus
A A+ A++ A

От сайта SamMobile продължават да ни осигуряват интересни детайли около бъдещите планове на Samsung и поредната порция засяга две от най-чаканите устройства на корейците през втората половина на годината – Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge Plus. Първото очакваме да получи официална премиера по време на изложението IFA през септември, а второто може да се появи и по-рано.

Според информацията Galaxy Note 5 (SM-N920) и Galaxy S6 edge Plus (SM-G928) ще имат  5.7” (5.67”) Super AMOLED дисплей с резолюция 2560 x 1440 пиксела – във втория случай става дума за двустранно извит панел, подобно на Galaxy S6 edge. По всичко личи, че телефоните няма да имат слотове за допълнителна памет и ще са с вградени батерии – източниците на SamMobile твърдят, че устройствата ще имат стъклен заден панел.

В характеристиките на Galaxy Note 5 (Project Noble) най-вероятно влизат чипсет Exynos 7422, който за пръв път ще  комбинира в едно решение 64-битов процесор, графичен ускорител, RAM, вградена памет и LTE модем. Galaxy S6 edge Plus (Project Zen) на свой ред ще заложи на шестядрен чипсет Snapdragon 808, 32GB вградена памет, 16МР камера с оптична стабилизация, 5МР предна камера и батерия с капацитет 3000 mAh.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници