МВР разпространи нови снимки на младежа търсен за убийството в Борисовата градина

МВР разпространи нови снимки на младежа търсен за убийството в Борисовата градина
снимка: МВР
A A+ A++ A

МВР разпространи нови снимки на издирвания младеж след убийството на ученика Георги Игнатов. На кадрите се вижда, че по лицето на бягащия юноша има кръв.

"Столичните криминалисти продължават да работят по изясняването на самоличността на младежа, установен на кадри от видеозапис на камера", се казва в съобщението на МВР. Бягащото момче е издирвано като свидетел на тежко криминално престъпление, извършено на 2 юни т.г. в Борисовата градина на столицата.

СДВР търси съдействие от гражданите, разпознали издирвания. Те могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност.

На 2 юни минути след 12 часа на една от пейките в Борисовата градина бе открито тялото на 16-годишния Георги. То е било наръгано с нож, като преди да почине, е успяло да се обади на приятелката си. Именно тя е извикала и Бърза помощ. Няколко дни след жестокото убийство от МВР разпространиха първите снимки и видео на издирваното момче, за което се предполага, че знае какво точно се е случило.

#убийство #издирван #Борисова градина #свидетел #снимки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници