Новият ЦСКА замина за първи лагер с 18 футболисти

Новият ЦСКА замина за първи лагер с 18 футболисти
Sporta.bg
A A+ A++ A

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков разкри, че по правилник на БФС играчите в отборите от аматьорските дивизии не могат да бъдат с договори по-дълги от една година.

В този смисъл футболистите на „армейците“ са именно с такива контракти и те могат да бъдат продължени едва когато клубът се завърне в професионалния футбол – Б и А група.

На заминаване за лагера в Тетевен Марков обясни пред репортерите, че отборът ще разчита на 22-ма полеви играчи и трима вратари, като в момента се водят преговори с няколко души. Група от 18 се качи на автобуса за първия лагер на тима, като предстоят контроли със Спартак (Плевен) и дублиращия отбор на Литекс.

Марков обяви, че той има последната дума за селекцията, като играчите се избират след внимателно обсъждане между него и членовете на треньорския щаб.

На въпрос как така утвърдени имена като Александър Бранеков, Момчил Цветанов, Борис Галчев, Преслав Йорданов и Иво Иванов са се съгласили да играят в аматьорските лиги, Марков обясни, че те са се присъединили към каузата на ЦСКА след „задълбочени преговори“.

Кои футболисти заминаха с ЦСКА на лагер в Тетевен вижте в Sporta.bg

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници