Samsung Galaxy A8 на нови снимки в сертификация от FCC и TENAA

Samsung Galaxy A8 на нови снимки в сертификация от FCC и TENAA
A A+ A++ A

В момента най-тънкият смартфон на Samsung (от тези, които вече са официално анонсирани) е Galaxy A7, който е дебел само 6,3 мм. Предстои обаче скоро да бъде детрониран от Galaxy A8, който е дори още по-тънък, с размери 158 x 76,77 x 5,94 mm – което го прави първия модел на Samsung с дебелина под 6 мм. Въпреки че от корейската фирма не са потвърдили официално съществуването му, вече го видяхме на няколко пъти на неофициални снимки. Сега нови фотографии на смартфона излязоха на бял свят около сертификацията му от китайския регулаторен орган China's Telecommunication Equipment Certification Center (TENAA).

Информацията от сайта на TENAA потвърждава, че Galaxy A8 (с номер на модела SM-A8000) е дебел само 5,94 мм, a металната рамка го прави да изглежда като уголемен Galaxy S6. Новото устройство разполага с 5.7-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 1080 x 1920 пиксела, използва Android 5.1 Lollipop и е базирано на осемядрен процесор Snapdragon 615 с тактова честота 1.5 GHz. A8 също така предлага LTE, 5MP предна и 16MP задна камера, 2 GB RAM, 16 GB разширяема памет и батерия с капацитет 3050 mAh.

Версия на същия смартфон бе одобрена тези дни и от FCC, но изненадващо получилото сертификация устройство е с поддръжка единствено на LTE band 41, което означава, че става дума за модел за китайския пазар. Предполага се, че подобно на A7, той ще има и глобална версия, която да достигне и до България – и дори евентуално двусимова модификация. Точният момент, в който Samsung ще анонсира Galaxy A8, все още не е известен – но предвид сертификациите, очаква се това да се случи доста скоро.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници