Нова версия на CyanogenMod 12 решава проблемите със сензорния екран в OnePlus One

Нова версия на CyanogenMod 12 решава проблемите със сензорния екран в OnePlus One
A A+ A++ A

Партньорството между Cyanogen и OnePlus може и да е приключило, но разработчиците на Cyanogen продължават да осигуряват поддръжка за устройствата, използващи техния софтуер. И това логично включва и OnePlus One, като нов билд на CM12 устройството отстранява проблемите със сензорния екран, от които се оплакват потребители на този модел.

Ако използвате CM12 и откривате, че сензорният екран на вашия OnePlus One не реагира както се очаква от него, то според Cyanogen ъпдейтът за устройството вече е готов за употреба и не скъсява живота на батерията по начина, по който предната корекция го правеше. Версията с номер YNG1TAS2I3 е готова за чиста инсталация, но има и OTA обновление, което може да бъде записано от режима за възстановяване.

Освен че променя чувствителността на сензорния екран, обновлението осигурява и корекции в Bluetooth връзката за автомобилни системи, както и решение за свързани с MMS проблеми при много оператори. Новият CM12 ROM за OnePlus One е с общ размер 566 MB, докато OTA ъпдейтът е малко над 20 MB.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници