Moto G (2015) няма да се различава особено от предшественика си

Moto G (2015) няма да се различава особено от предшественика си
A A+ A++ A

Motorola е на път да обнови портфолиото си от смартфони с нови версии на моделите Moto G и Moto X и очакваме това да се случи съвсем скоро. Вероятно първа ще е премиерата на Moto G, тъй като в интернет започна да се появява повече информация за устройството, включително и негови снимки. Ако сте очаквали новото издание да предложи значително подобрен хардуер в сравнение с миналогодишната версия със сигурност ще останете разочаровани.

Според информацията сред характеристиките подпадат чипсет Snapdragon 410, 5” дисплей с резолюция 720р, 1GB RAM, 8GB вградена памет, microSD слот, две камери с резолюция 13МР и 5МР и поддръжка на LTE мрежи. Все пак налице е по-бърз чипсет, подобрени камери и стандартна съвместимост с LTE, която досега беше налична в специален вариант на Moto G. Да не забравяме, че Motorola оптимизира софтуера в телефоните си и те успяват да се възползват напълно от хардуерната част.

По отношение на дизайна прави впечатление овалния елемент около камерата, за който слуховете твърдят, че ще присъства във всички тазгодишни модели на Motorola. Говори се, че компанията ще пусне и малко по-скъп (около 300 долара) от Moto G модел, който ще има много по-добри характеристики, за да стимулира потребителите да платят за него около 100 долара повече.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино