Adobe пуска Photoshop Mix и три други приложения за Android

Adobe пуска Photoshop Mix и три други приложения за Android
A A+ A++ A

Помните ли, че Adobe оповестиха спирането на приложението Photoshop Touch за Android? Заедно с това компанията обяви, че предстои да пусне нов софтуер за редактиране на изображения за Android, носещ кодовото име Project Rigel. Финалното име на новото мобилно Photoshop приложение е Adobe Photoshop Mix и не идва само, а заедно с три допълнителни заглавия, които се концентрират около графичния дизайн. Това са Adobe Shape CC, Adobe Brush CC и Adobe Color CC.

Преди всичко си заслужава да споменем, че това не са съвсем самостоятелни приложения. За да ги използвате, ви е нужен абонамент за услугите на Adobe Creative Cloud. Що се отнася до Photoshop Mix, както се и очакваше, то предлага подобрен начин за редактиране на изображения в движение – базови корекции, отрязване и, най-важното, смесване на две или повече снимки. Оригиналните изображения се записват отделно, така че дори и редактирането да е несполучливо, има как да се върнете към първоначалния кадър.

Другите приложения имат по-специфична функционалност: Adobe Shape CC позволява да заснемете обект, след което лесно да създадете и редактирате базова векторна графика от него; Adobe Brush CC позволява да снимате с камерата и преобразува заснетото в потребителска "четка", която може после да бъде използвана в десктоп версиите на Photoshop и Illustrator. И накрая, Adobe Color CC позволява да снимате и след това да създадете потребителска цветова палитра, като анализира направената фотография. Всички тези приложения са достъпни напълно безплатно, стига да притежавате абонамент за Adobe Creative Cloud.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници