Saygus приемат поръчки и през Indiegogo, доставките на V2 започват през есента

Saygus приемат поръчки и през Indiegogo, доставките на V2 започват през есента
A A+ A++ A

В нова, по-изгладена и по-подробна комуникационна кампания, Saygus оповестиха, че стартират Indiegogo кампания за засилване на интереса към флагмана си Saygus V2. Пропусналите шанса за предварителни поръчки за V2 сега могат да поръчат смартфона за 600 долара с доставка (за потребителите в Европа, доставката включва ДДС). Компанията огласи и обновен график на проекта, включващ начало на доставките около септември. Официалният мотив за отсрочката е била смяната на OEM партньор в Китай заради проблеми с качеството.

Предвид това сериозно решение, във V2 са направени някои подобрения в дизайна, най-важното от които е поддръжката на 2 SIM карти. Saygus също така са се възползвали от шанса да гарантират, че устройството ще се доставя с Android 5.1 – и са заменили досегашния порт с USB Type-C. От фирмата твърдят, че отсрочката на доставките с поне 5 месеца спрямо първоначалните срокове може всъщност да е нещо добро, тъй като някои проблеми са били открити по време на прехода между производителите. Saygus са прибегнали до редизайн на платката в телефона, но са запазили формата, за да не извършват корекции в обещания външен вид.

Това означава, че освен двете SIM карти, V2 ще запази и двата microSD слота, както и двете камери с оптична стабилизация. Всеки от microSD слотовете ще поддържа карти до 200GB, съчетани с вградените 64GB, което осигурява на V2 почти половин терабайт, предостатъчно място за 4K видеозапис с основната 21-мегапикселова камера. Запазват се и другите хардуерни характеристики – чипсет Qualcomm Snapdragon 801, водоустойчив корпус, специализиран бутон за камерата, сензор на пръстови отпечатъци и аудиообработка от Harman Kardon с два предни високоговорителя. Остава да се надяваме, че този път фирмата ще спази обявения краен срок и няма да застави клиентите, направили предварителни поръчки, да чакат и след септември смартфоните си.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници