LG G3 може да пропусне Android 5.1 и да получи директно Android M

LG G3 може да пропусне Android 5.1 и да получи директно Android M
A A+ A++ A

Въпреки че Android 5.1 вече започва да набира популярност, поне един бивш флагмански модел няма да получи обновление до него. Според публикации в социалните медии на гръцкия филиал на LG, няма непосредствени планове най-новата версия на Lollipop да бъде пусната за LG G3. Производителят наскоро представи най-новия си модел от висок клас – LG G4, който се доставя с Android 5.1.

Макар че LG G3 изглежда ще остане без Android 5.1, това не е причина използващите устройството в момента да се разстройват. Очевидно телефонът разполага с подходящи спецификации, позволяващи му да използва новата модификация на Android, така че една от теориите по въпроса е, че LG ще прескочат директно към Android M от настоящия Android 5.0.

Прескачането на версии не е нещо ново за LG. В крайна сметка, точно LG G3 премина от Android 4.4.2 директно към Android 5.0, прескачайки няколко по-незначителни междинни обновления. Ако тази теория има нещо общо с реалността, LG без съмнение ще включат всички добавени функции и корекции в Android 5.1 в обновлението до Android M.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници