Следващият модел BlackBerry Porsche Design с кодово име Keian всъщност е Oslo?

Следващият модел BlackBerry Porsche Design с кодово име Keian всъщност е Oslo?
A A+ A++ A

Според актуална информация, следващият Porsche Design смартфон на BlackBerry всъщност ни е познат и вече сме виждали негови изображения. Ако вярваме на източника, цитиран от BerryReview, BlackBerry Oslo ще е Porsche Design смартфон с цена около 2000 долара, който беше обявен в началото на годината с кодовото име Keian. BerryReview твърди, че тази информация е потвърдена от "вътрешни източници в компанията".

Porsche Design моделите на BlackBerry обикновено са базирани на текущия смартфон от висок клас на канадската фирма, а BlackBerry Oslo до голяма степен визуално наподобява BlackBerry Passport с квадратен дисплей с резолюция 1440 x 1440 пиксела и хардуерна клавиатура. Досегашната информация за него назоваваше чипсет Snapdragon 801, като се твърдеше, че моделът е наследник на Passport с по-елегантен външен вид. Общото впечатление от Oslo – заради металния дизайн – обаче е за наистина близък до Porsche Design вид.

Ако сегашната информация се потвърди, Oslo ще се предлага на същите високи цени като другите Porsche Design модели. Източникът също така допълва, че изтеклите до момента изображения не съдържат логото и бранда на Porsche Design, защото са от устройства в процес на разработка. Феновете на BlackBerry, очакващи поредния премиум смартфон от канадската компания с индекс P'9984, ще се наложи обаче да бъдат доста търпеливи, защото Keian/Oslo се очаква да бъде представен най-рано на 20 септември.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници