Слух: OnePlus 2 идва през юли със Snapdragon 810, 13MP камера и достъпна цена

Слух: OnePlus 2 идва през юли със Snapdragon 810, 13MP камера и достъпна цена
A A+ A++ A

Според китайски медии, OnePlus 2 ще бъде представен на пресконференция следващия месец. Твърди се, че смартфонът ще продължи традицията, създадена от OnePlus с дебютния им модел, като предлага спецификации от висок клас на достъпна цена. Изпълнителният директор на OnePlus Карл Пей по-рано бе заявил, че телефонът ще бъде представен през второто или третото тримесечие и юлски дебют на OnePlus 2 се вписва добре в тези срокове.

Спецификациите на OnePlus 2 ще бъдат обновени до това, което потребителите биха очаквали от хай-енд смартфон през 2015. Те включват чипсет Qualcomm Snapdragon 810, 3GB RAM, 13MP основна камера и дисплей с неуточнен размер и резолюция 1080 x 1920 пиксела. Оригиналният OnePlus One беше с 5.5-инчов дисплей, така че е логично да приемем, че и OnePlus 2 ще заложи на такъв, въпреки че фирмата призна, че по-големите размери не допадат на всички.

Въпреки че ще бъде със спецификации, поставящи го в категорията на Sony Xperia Z3+ или HTC One M9, вторият флагман на OnePlus се очаква да се предлага за 1999 юана (322 долара) в Китай. Миналия месец Пей твърдеше, че базираният на Snapdragon 810 смартфон ще е на разумна цена от 2499 юана (403 долара), така че сегашните сведения за цената би трябвало да се приемат с умерен скептицизъм. Оригиналният OnePlus One дебютира при 349 долара за 16GB и 399 долара за 64GB, но в последно време цените и на двете версии са намалени с 50 долара, което подсказва, че фирмата разчиства запасите си от смартфона преди дебюта на OnePlus 2.

Дори и тези сведения да се окажат точни и OnePlus 2 да дебютира следващия месец, тепърва предстои да научим какви количества от него ще бъдат достъпни в началото. OnePlus потвърдиха, че ще се върнат към мразения от мнозина модел за продажби с покани, но фирмата твърди, че се е поучила от предишните си грешки и ще има по-големи запаси от смартфона от самото начало. Преди дебюта на One, младата компания възнамеряваше да продаде само 100 000 екземпляра от него през 2014, но след големия си успех през юни миналата година, от него бяха продадени над 1 млн. екземпляра до януари 2015 г.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници