Официален анонс на Gionee Marathon M5 с 6020mAh батерия

Официален анонс на Gionee Marathon M5 с 6020mAh батерия
A A+ A++ A

Вече беше известно, че Gionee подготвят телефон с батерия с особено висок капацитет – или по-точно двойка батерии. Официалният анонс на модела Marathon M5 с две батерии по 3010 mAh разкри извън голелия капацитет и многобройни функции за оптимизация, целящи осигуряването на по-висока автономност от повечето смартфони на пазара. Сред най-акцентираните нови функции в M5 e Extreme Mode, който обещава почти три цели дни (62 часа) работа в стендбай режим само с 5% заряд на батерията.

От компанията твърдят, че е извършена специална оптимизация на енергийния чип, грижеща се за по-висока скорост на зареждане, и той позволява Marathon M5 да служи и като външна батерия, от която да се зареждат две устройства едновременно. Макар името на Marathon M5 да го определя като "бегач на дълги разстояния", а не спринтьор, спецификациите му все пак не са никак лоши – четириядрен процесор с тактова честота 1.3 GHz, 2 GB RAM, 13-мегапикселова основна камера, поддръжка на 2 SIM карти и 4G LTE, плюс 16GB вградена памет, разширяема чрез microSD слот.

5.5-инчовият AMOLED дисплей е с резолюция само 720 x 1280 пиксела, което е леко разочароващо, но очевидно този компромис е правен с ясната цел да се удължи допълнително работата с един заряд. Въпреки двете относително обемни батерии, самият Marathon M5 не изглежда чак толкова голям. С дебелина 8.5 мм, която намалява до 4.75 мм, той би трябвало да се побира в джобовете на повечето потребители без особени затруднения. Продажбите на двусимовия Gionee Marathon M5 стартират на 25 юни, като той ще се предлага в бяло, черно и златно на цена около 370 долара.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници