Ъпдейт за HTC One M9 подобрява камерата и живота на батерията

Ъпдейт за HTC One M9 подобрява камерата и живота на батерията
A A+ A++ A

Сегашният флагман на HTC – One M9, получава нов ъпдейт, който би трябвало да адресира част от наличните проблеми в работата на смартфона. Обновяването, пуснато до потребителите в Европа, Африка и Близкия изток, е с версия 1.40.401.5 и не е базирано на Android 5.1 Lollipop, но осезаемо подобрява работата на камерата, живота на батерията и контрола на топлоотделянето. По отношение на камерата, обновлението добавя по-добър автоматичен баланс на експозицията, който предотвратява преекспонирането и "измитите" цветове.

От фирмата твърдят, че е оптимизирана и производителността при ниска осветеност – с подобрено потискане на шума и преодоляване на размиването, което води до по-голяма цялостна детайлност на снимките. Разработчиците от HTC са направили и всичко по силите си да намалят жълто-зелените нюанси, така че кадрите, правени при "екстремни условия на осветеност" да изглеждат по-реалистично.

По отношение на батерията, HTC твърдят, че са намалили потреблението на енергия от някои популярни приложения (най-вече YouTube и Facebook). В описанието на новия фърмуер се упоменава и "фина настройка" на управлението на температурата, намаляваща отделяната топлина при зареждане на смартфона. Ъпдейтът би трябвало да стане достъпен в най-близко бъдеще и за българските притежатели на HTC One M9.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници