Третата генерация Motorola Moto X може би включва скенер на пръстови отпечатъци

Третата генерация Motorola Moto X може би включва скенер на пръстови отпечатъци
A A+ A++ A

Скорошни изтичания на информация, разкрили спецификациите и някои изображения на третата генерация Motorola Moto X, твърдяха, че ще има два варианта на този телефон – 5.7-инчов операторски модел, ексклузивен за Verizon, и 5.2-инчов за други оператори и пазари (и двата с Quad HD резолюция). Нова информация, публикувана от MyDrivers.com, показва на снимки вътрешните компоненти на третото поколение Moto X и в тях личи отвор, предвиден за скенер за пръстови отпечатъци.

Снимката на шасито го показва без доста компоненти, така че отсъствието на самия сканиращ отпечатъци модул в нея не означава непременно, че той няма да се появи в окончателната версия на смартфона. Квадратният отвор, разположен точно под камерата, подсказва, че скенерът най-вероятно ще бъде вграден в логото на Motorola върху задния панел.

С многобройните изтичания на сведения за третата генерация Moto X през последните седмица-две може да предположим, че устройството ще се появи на пазара през август или септември, както бе заявил и президентът на Motorola Рик Остерлох. Очаква се смартфонът да използва чипсет Snapdragon 810 с 4GB RAM. Слуховете назовават още 16MP основна камера, стерео-високоговорители и новия Type-C USB порт.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници