Нови изображения и спецификации на BlackBerry Oslo

Нови изображения и спецификации на BlackBerry Oslo
A A+ A++ A

В мрежата се появиха нови снимки и спецификации на потенциалния наследник на BlackBerry Passport – едно от най-уникалните устройства на компанията до този момент. Известен засега само под кодовото си название BlackBerry Oslo, този смартфон, както вероятно помните, бе забелязан за първи път през април, когато негово рендерирано изображение бе публикувано от BlackBerry Central. Сега реални фотографии на неанонсираното устройство бяха разпространени от N4BB, като те ни дават възможност да придобием по-добра представа за външния му вид.

Новите снимки показват устройство, което логично напомня BlackBerry Passport (и по-конкретно версията му за американския оператор AT&T). Oslo разполага с 3-редова QWERTY клавиатура и квадратен дисплей с резолюция 1440 x 1440 пиксела над нея. Твърди се, че смартфонът използва същия четириядрен процесор Snapdragon 801, който беше налице в BlackBerry Passport, както и 13 MP основна камера, 3 GB RAM и батерия с капацитет 3450 mAh. Въпреки сходствата на спецификациите, форматът в този случай е различен – доколкото можем да преценим от снимките, става дума за комбинация от стоманена рамка и сребриста пластмаса, плюс текстуриран гумиран заден панел, подобен на този в модела Leap.

Последните слухове твърдят, че BlackBerry Oslo предстои да бъде официално анонсиран преди края на този месец – на 30 юни, и скоро след това ще стане достъпен в цяла Европа и Азия. Доколкото той не предлага особено нови спецификации, очакваме цената му да бъде по-ниска от тази на BlackBerry Passport в момента на пазарния му дебют – но тепърва предстои да научим дали наистина това ще е така.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници