Няма притеснения за стабилността на правителството

Няма притеснения за стабилността на правителството
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Няма притеснения за стабилността на правителството. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в интервю за БНТ.

Той призна, че понякога има проблеми с комуникацията между коалиционните партньори, но отношенията са добри. "Търсим подкрепа от всички политически сили, включително и от БСП, водя разговори с председателите на всички парламентарни сили", каза Цветанов.

Той бе е категоричен, че ГЕРБ няма да се поддаде на търсеното напрежение между партиите.

"Основната ни цел е да правим реални политики и да търсим по-широка подкрепа за следващите избори", обяви зам.-председателят на ГЕРБ. 

По думите му, когато влезеш в голямата политика конфронтацията не води до нищо добро, "тя те отдалечава от европейските ценности".

Цветанов заяви, че в енергетиката е започната работа в дългосрочен план.

"В първото тримесечие имаме печалба около 25 млн. лв. Предоговарянето с американските Марици ще доведе пред предстоящите 10 години до 1 млрд. по-малко да платим, което означава годишно 100 млн.", каза Цветанов. 

За очакваното решение на ВКС за 4-годишната му присъда Цветанов заяви, че не би искал да коментира.

"Оценката която дават и външни наблюдатели относно мои дела категорично говорят че има политически елемент. Надявам се да няма натиск върху съда на политически принцип. Има едно преплитане на много интереси", каза той.

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #правителство #стабилност

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници