Юнският каталог на Taiwan Mobile разкри подробности за Samsung Galaxy Tab E

Юнският каталог на Taiwan Mobile разкри подробности за Samsung Galaxy Tab E
A A+ A++ A

През февруари Samsung запазиха търговски марки за многобройни названия за бъдещи таблети. Сред тях беше и Samsung Galaxy Tab E. По всичко изглежда, че таблет точно с това име скоро ще бъде представен от корейската фирма. Samsung Galaxy Tab E (SM-T560) например вече присъства в каталога за юни 2015 г. на тайванския оператор Taiwan Mobile.

Според описанието в каталога, Samsung Galaxy Tab E ще разполага с 9.6-инчов LCD екран с резолюция 768 x 1280 пиксела. Таблетът залага на четириядрен чипсет с тактова честота 1.3GHz и включва 5-мегапикселова задна камера, а посочената в каталога цена за устройството е 690 тайвански долара, което е около 11 евро  – вероятно става дума за месечна вноска при изплащане.

Важно е да отбележим, че във въпросния каталог фигурира единствено Wi-Fi версия на таблета – и все още липсва каквато и да е информация дали Galaxy Tab E ще се предлага и извън Азия. Съдейки обаче по присъствието му в предлаганите от мобилен оператор продукти, анонсът му не е далеч – и тогава ще знаем къде другаде ще е достъпен този таблет.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници