HTC с нов топмодел през октомври, М10 ще е с нов дизайн

HTC с нов топмодел през октомври, М10 ще е с нов дизайн
A A+ A++ A

С One M9, HTC имат малки шансове да повторят относителния пазарен успех, който имаха с неговия предшественик One M8, но фирмата явно не смята да се предава без бой. Изпълнителният директор на тайванската компания Шер Уанг се извини за спадащите цени на акциите на ежегодната среща на акционерите, но заяви, че нещата ще се променят до октомври, когато фирмата ще представи нов флагмански модел.

Какво точно трябва да означава това, тепърва предстои да разберем, но очевидно става дума за модел, който ще се продава паралелно с One M9, вместо да го наследи на толкова ранен етап от жизнения му цикъл. Изказването на Уанг потвърждава последните слухове, че HTC ще представят нова серия от смартфони преди края на годината. Според Уанг компанията ще работи върху продуктовия си микс по отношение на смартфоните, и съдейки по анонсирания наскоро One ME с Quad HD дисплей, тя вече е започнала да изпълнява това си обещание.

Не на последно място, извън обичайния акцент върху повишаване на оперативната ефективност и дейността на веригата за доставки на компоненти, Уанг е заявила, че следващият флагман на HTC от серията One, който ще бъде лансиран догодина, ще заложи на съвсем нов дизайн и иновативни функции. Другите новини от срещата с инвеститорите включват договора с Робърт Дауни Дж., който няма да бъде подновен в края на тази година.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници