Samsung Z3 с Tizen ще дебютира по-късно тази година

Samsung Z3 с Tizen ще дебютира по-късно тази година
A A+ A++ A

Samsung определено нямат намерение да се отказват от Tizen. Платформата имаше доста критици, но ще бъде използвана в други устройства на корейската фирма. След Samsung Z1 слуховете твърдяха, че Samsung ще продължат с нов модел, наречен Z2, но според нови сведения от TizenExperts.com, фирмата смята да пропусне изцяло този телефон и директно да премине към Z3.

Източникът твърди, че Z3 е планиран за "втората половина на тази година" и ще е по-мощен от оригиналния Z1, но също ще ползва Tizen. Информацията за устройството упоменава 64-битов четириядрен чипсет и 5-инчов дисплей, както и 1GB RAM и 8GB вградена памет. Фотографските възможности на Z3 обаче ще са относително скромни – с 5-мегапикселова основна и 2-мегапикселова предна камера, той надали ще впечатли любителите на високото качество. Батерията се очаква да бъде с капацитет около 2000 mAh.

Посочените до момента спецификации по никакъв начин не са окончателни, а и липсва каквато и да е информация за цената и пазарите, на които ще се предлага Z3. Със сигурност обаче предстои да научаваме още за този модел в следващите месеци, особено с наближаването на евентуалния му анонс.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници