LG спря производството на G Watch R

LG спря производството на G Watch R
A A+ A++ A

Въпреки че LG все още не са разпространили публично изявление по въпроса, по всичко изглежда, че за тях часовника G Watch R вече е в историята. Наличните екземпляри от него изчезват от рафтовете на магазините, а в щатското издание на Google Store, където умният часовник се появи миналия ноември, пише, че "този продукт не е достъпен във вашата страна." На продуктовата страница на LG в Обединените арабски емирства пък LG G Watch R е отбелязан като "прекратен".

Според LG, базираният на Android Wear часовник все още ще продължава да се продава до изчерпването на настоящите наличности. Изглежда фирмата не иска да се оказва в позицията да регистрира солидни загуби заради непродадени бройки и няма намерение да произвежда сериозни количества от джаджата. Това поне на теория означава, че с известно търпение ще можете да откриете G Watch R на сравнително изгодна цена на някои места, особено онлайн, въпреки че той вече е спрян от производство.

LG G Watch R разполага с 1.3-инчов P-OLED екран с резолюция 320 x 320 пиксела и е сертифициран по стандарта IP67, което означава, че издържа на потапяне във вода на дълбочина до 1 м за около половин час. Часовникът е базиран на чипсет Snapdragon 400 с 512MB RAM, 4GB вградена памет и батерия с капацитет 410mAh. В момента LG G Watch R е в процес на обновяване до Android Wear 5.1.1. Ъпдейт, който ще стане достъпен през следващото тримесечие, ще добави Wi-Fi свързаност към устройството.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници