Samsung представи дизайнерски калъфи за Galaxy S6 и S6 edge

Samsung представи дизайнерски калъфи за Galaxy S6 и S6 edge
A A+ A++ A

Преди време Samsung бяха обявили, че си партнират с пет дизайнери от цял свят, за да създадат най-добрите луксозни аксесоари за Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge. Всъщност някои от тези калъфи бяха изложени и на мобилния конгрес, а някои от дизайнерите вече анонсираха и започнаха да продават своите аксесоари самостоятелно. От тази седмица обаче калъфите са достъпни за покупка директно от Samsung, както и са включени в официалното приложение за аксесоари за серията Galaxy S6.

Swarovski са създали серия от защитни калъфи за Galaxy S6 и Galaxy S6 edge, които използват прочутите кристали на компанията. Това не е ново партньорство, тъй като датира от няколко години. Ако блестящите кристали ви изглеждат твърде крещящо, но все пак държите на калъф от премиум материали, Samsung предлагат и серия от ръчно изработени аксесоари от Montblanc.

Фирмата е помислила и за почитателите на по-колоритните калъфи - международният поп арт творец Ромеро Брито е проектирал няколко прозрачни калъфа, които използват ярки цветове, а производителят на сноуборд оборудване Burton e създал калъфи с цветни десени. Samsung анонсираха и защитен калъф с принт на цветя от дизайнера Ребека Минкоф. Пълната гама от аксесоари можете да разгледате в специалното приложение на Samsung, достъпно в Google Play или Galaxy App Store, както и на официалния сайт на Samsung.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници