OnePlus 2 идва през третото тримесечие, тогава очакваме и нови функции в OxygenOS

OnePlus 2 идва през третото тримесечие, тогава очакваме и нови функции в OxygenOS
A A+ A++ A

Скорошно интервю на AusDroid.net със съоснователя на OnePlus Карл Пей внася известна яснота около слуховете, свързани с тийзъра на компанията за събитието на 1 юни. Напомняме, че на тийзъра бе показан частично изтрит OnePlus One, готов да бъде начертан с молив, и беше написано "Време е за промяна", което накара много фенове да очакват анонсирането на наследника му на 1 юни.

За добро или лошо, сбъдна се точно информацията за спад на цените на OnePlus One – и именно това всъщност е била темата на въпросния тийзър. Както вече ви съобщихме, версията 64GB Sandstone Black поевтиня до 298 долара, а 16GB Silk White вече ще струва 248 долара. Пей обаче в рамките на интервюто заявява, че OnePlus 2 (в името му ще се използва цифрата "2", а не изписаното с думи Two, както се предполагаше доскоро) ще бъде представен преди края на третото тримесечие на 2015 г. Той не уточнява конкретния месец, в който ще се случи това, но от думите му става ясно, че ще бъде най-късно през септември.

Пей също така споменава, че така мразената от клиентите на компанията система с покани ще бъде възстановена първоначално за OnePlus 2, но този път компанията е подготвена да тиражира по-голям брой телефони още от самото начало – осезаемо повече от стоте хиляди екземпляра на OnePlus One, произведени стартово.  Накрая Пей пояснява, че фирмената OxygenOS ще предложи още много нови функции, които ще бъдат анонсирани едновременно с OnePlus 2 преди края на следващото тримесечие. Той не уточни обаче дали тези функции ще присъстват и в разновидността на OxygenOS за азиатските пазари, наречена HydrogenOS.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници